/Ce se întâmplă cu programul PRIMA CASĂ!

Ce se întâmplă cu programul PRIMA CASĂ!

Zeci de mii de români care au accesat programul ”Prima Casă” au primit o veste bună astăzi, întrucât proiectul de lege ce permite beneficiarilor să apeleze la Legea dării în plată a primit aviz favorabil.

Conform senatorului Daniel Zamfir, proiectul de lege care permite și beneficiarilor programului Prima casă să poată apela la Legea dării în plată în situația în care ajung în imposibilitate de plată a ratelor la bancă a fost avizat favorabil.

”Astazi, in Comisia Economică a Senatului am avizat favorabil proiectul de lege care permite și beneficiarilor programului Prima Casa sa poată apela la Legea darii in plata in situația în care ajung in imposibilitate de plata a ratelor la banca. In ceea ce privește Legile împotriva cămătăriei, cred că nu mai există niciun motiv că ele sa nu fie discutate în Camera Deputaților.
A trecut deja foarte mult timp de când au fost votate in Senat, iar oamenii au ajuns la capătul răbdării. Sper că președintele comisiei de buget din Camera Deputaților, dl Marius Budai, sa înțeleagă și domnia sa acest lucru!”, a transmis Daniel Zamfir.

Sursa: a1.ro