Despre Noi

ImoPuls și-a început activitatea în 1 Mai 2017. Cu toate că suntem tineri, avem experiență și suntem conectați la pulsul și dinamica sectorului în care activăm. Respectul față de muncă și față de partenerii noștri, devotamentul și seriozitatea ne-au împins să venim în întâmpinarea dumneavoastră. Promovăm principiile unei piețe imobiliare ideale, bazată pe norme de conduită și înaltă ținută morală, profesionalism și etică în afaceri.

Suntem uniți, suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului și împărtășim aceleași valori profesionale și personale. Împreună suntem ImoPuls.

Credem în relațiile în care toți cei implicați câștigă. Credeți-ne, E mai ușor împreună

Agenţi ImoPuls

Ovidiu Blidar

Ovidiu Blidar

Consultant imobiliar

0741.156.788

ovidiu.blidar@imopuls.ro Vezi portofoliu
Iulia Isbiceanu

Iulia Isbiceanu

Consultant imobiliar

0727.317.346

iulia.isbiceanu@imopuls.ro Vezi portofoliu

Colaboratori

Iulius Imobiliare și-a început activitatea în anul 2011, în urma identificării în piața imobiliară din Timișoara, a unei categorii de clienți ce doreau o altfel de abordare din partea Agențiilor Imobiliare. Suntem probabil singura Agenție Imobiliară din Timișoara, ce a ales să reprezinte EXCLUSIV interesul clienților din segmentul Rezidențial ȊNCHIRIERI. Am fost încă de la început motivați de fidelitatea și încrederea cliențiilor cu care am colaborat în această perioadă, învățând rapid că progresul se obține prin consecvență și transparența cu care abordăm fiecare situație în parte.

Cosmin Rocsoreanu

Cosmin Rocsoreanu

Consultant Imobiliar

0751.755.055

office@iulius-imobiliare.ro Vezi portofoliu