ImoPuls si-a inceput activitatea in urma identificarii in piata imobiliara din Timisoara, a unei categorii de clienti ce doresc o altfel de abordare din partea Agentiilor Imobiliare. Cu toate ca suntem tineri, avem experienta si suntem conectati la pulsul si dinamica sectorului în care activăm. Respectul față de muncă și față de partenerii noștri, devotamentul și seriozitatea ne-au impins sa venim in intampinarea dumneavoastra.

Iata ce oferim:

Serviciile noastre sunt:

Servicii specifice domeniului imobiliar: intermediere, reprezentare, promovare, negociere, informare și evaluare.
Servicii complementare: asistență juridică și financiar-bancară.

Promovăm principiile unei piețe imobiliare ideale, bazată pe norme de conduită și înaltă ținută morală, profesionalism și etica în afaceri. Credem in a gandi diferit si luptam pentru a oferi cel mai bun suport fiecarui client. Telul nostru este sa livram servicii de cea mai buna calitate in orice moment. Daca vrei sa colaborezi cu cei mai buni profesionisti din domeniu, noi suntem aici pentru tine. Ne mandrim cu servicii de neegalat si asteptam cu nerabdare sa dezvoltam o relatie pe termen lung. Suntem devotati valorilor in care credem.

ImoPuls a deprins si adaptat abilitatile necesare pentru a creste o echipa flexibila, gata sa raspunda adecvat in orice situatie si conditie de piata.

Principalul nostru obiectiv este sa concentram toate resursele de care dispunem pentru obtinerea celor mai bune rezultate pentru clientul nostru, de-a lungul unui proces care sa devina pentru acesta un etalon al colaborarii in domeniul serviciilor.

Cumpararea sau vanzarea unei proprietati necesita luarea unor decizii financiare importante, navigarea in jurul unor probleme complexe in ceea ce priveste tranzactionarea si o birocratie greu de străbătut. ImoPuls este expertul din coltul tau atunci cand efectuezi astfel de tranzactii. Te sprijinim, te ghidam prin acest proces si iti oferim acces la toate proprietatile relevante pentru tine.

Atunci cand clientii nostri cumpara sau vand acordam o atentie sporita tuturor detaliilor. Tu, ca un potential client si prieten, vei aprecia serviciile noastre imobiliare, de management, de aplicare a legii, precum si tehnicile de negociere. Iti punem la dispozitie toata expertiza noastra in imobiliare si ne-ar placea sa impartasim cu tine entuziasmul, pasiunea si dedicatia pentru acest domeniu. Crede-ne, e mai usor impreuna!